Specialtransport med mulighed for blokvogns- og følgebilskørsel

Hos Hill Transport ApS i udkanten af Esbjerg udfører vi alle former for specialtransport for kunder i Sønderjylland og resten af landet. Vi har gennem tiden hjulpet rigtig mange kunder i nærområdet omkring Esbjerg, Kolding, Vejle og Bramming. Vi kører selvfølgelig også for kunder i resten af Danmark og i udlandet, når der er behov for en transportopgave.

Vi har tilladelse til at køre med en totalbredde på 3,65 meter og 30 meter i længden samt 4,10 meter i højden. 

Vi sørger for alle tilladelser til speciel transport

Kan transporten ikke gennemføres inden for ovennævnte mål, sørger vi for de relevante tilladelser. Kræver din specialtransport brug af kran til aflæsning eller pålæsning, er vi også behjælpelige med dette, ved hjælp af vores faste samarbejdspartnere.​​

Vi kan desuden tilbyde almindelig gods- og maskintransport, hvis du ikke skal have transporteret gods der kræver specialtilladelser. Ved specialtransport og transport af store maskiner, kan du desuden benytte følgende muligheder:

​​Blokvogn

Vi kan laste op til 52 ton på nedbygget blokvogn, og op til 37,5 ton på flad blokvogn. Vi benytter desuden mobilkran til på- og aflæsning når dette er nødvendigt. 

Følgebil

Er der i forbindelse med udførelsen af en specialtransport, behov for følgebil, arrangerer vi også dette. Få mere at vide om følgebilsk​ørsel her.

Kontakt os og hør mere om specialtransport

Skal du have fragtet stort materiel, maskiner eller anden form for særtransport i Ribe, Esbjerg eller resten af Danmark, står vi klar til at hjælpe dig. Ønsker du at høre mere om vores opgaver i forbindelse med specialtransport, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 18 10 02, eller du kan skrive til vores e-mail mail@hilltransport.dk.

Erfarent vognmandsfirma

Udfører omfattende projekter og specialtransport​

Vi har egen følgebil​

​Hvem er vi?

Hill Transport ApS

CVR: 20090472​

Find vej

Sandgaden 14, st. Darum, 6740 Bramming

Find vej

Kontakt os

Telefon: 40 18 10 02

E-mail: mail@hilltransport.dk

Alt vedr. bogholderi: bogholderi@hilltransport.dk

Følg os på Facebook